Aluminium bewerken - AFMI

Aluminium bewerken

Aluminium bewerken bij AFMI
Metaalbewerking nodig? Bij AFMI zijn we gespecialiseerd in metaalbewerkingstechnieken, zoals aluminium bewerken met behulp van CNC-technieken. Aluminium bewerken is een complex proces dat precisie en vakmanschap vereist om het gewenste resultaat te bereiken. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we aluminium moeten bewerken om hoogwaardige kwaliteit te leveren.

De voordelen van aluminium bewerking bij AFMI
Of het nu gaat om draaien, frezen of slijpen… aluminium heeft perfecte eigenschappen voor verspaning. Het is een relatief zacht en licht materiaal dat gemakkelijk te verspanen is en goed warmte geleidt. Bovendien is aluminium goed bestand tegen oxideren, waardoor het lang meegaat en niet snel corrodeert. Het materiaal kan door middel van anodiseren voorzien worden van verschillende kleuren of van een harde laag, wat het materiaal nog veelzijdiger maakt voor verschillende toepassingen. Het bewerken van aluminium gaat vaak met hoge snelheid. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor extra stabiele machines die de nauwkeurigheid bij deze hoge snelheden kunnen garanderen. Bij AFMI beschikken we over een veelzijdig machinepark.

CNC aluminium bewerken
CNC aluminium bewerken is een techniek waarbij een CNC-machine wordt gebruikt om het aluminium te bewerken. Onze CNC-machines zijn van de hoogste kwaliteit en bieden de nauwkeurigheid en precisie die nodig is voor de meest complexe projecten. Met CNC aluminium bewerken kunnen we nog nauwkeuriger en complexere vormen creëren in het aluminium.

Ervaren vakmensen en geavanceerde machines
Onze hoog opgeleide en ervaren medewerkers staan bekend om hun uitstekende service en kwaliteit. Wij zijn trots op onze reputatie als toonaangevende leverancier van aluminium bewerkingen. Om ervoor te zorgen dat wij voldoen aan de hoogste normen van precisie en kwaliteit, maken wij gebruik van geavanceerde machines en technologieën bij het bewerken van aluminium.

Meer weten?
Bij AFMI bieden we persoonlijk advies en hoogwaardige kwaliteit bij aluminiumbewerking. Benieuwd naar de mogelijkheden?