Een nieuw gezicht bij AFMI! En die stellen we graag aan je voor. Vanaf 1 augustus hebben we een nieuwe accountmanager Duitsland. Met veel ervaring in de machinebouw is Stephan Hagedoorn de aangewezen persoon om onze bestaande en nieuwe klanten in Duitsland te bedienen.

De 36-jarige Stephan is geboren en getogen in Duitsland. Hij woont op zo’n drie kwartier rijden vanaf Hengelo en was meteen enthousiast toen hij onze vacature afgelopen zomer voorbij zag komen via social media. Na 16 jaar bij Neuenhauser Maschinenbau vond hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. “Ik had een fijn gesprek met Frank en een goed gevoel bij AFMI en haar producten. Gelukkig was de klik wederzijds.” 

Fijne werksfeer

En zo begon Stephan vorige maand aan zijn baan bij AFMI. “Mijn eerste weken zijn goed bevallen. Ik ben goed ontvangen en merk meteen hoe fijn de werksfeer is. En ik ben blij dat ze Duits hier goed verstaan haha.” Toch was de start niet helemaal zoals gepland. Door de coronamaatregelen zijn er minder klantbezoeken in Duitsland en meer digitale afspraken. “Ja dat is even jammer, maar tegelijkertijd kan ik daardoor wel heel rustig het bedrijf AFMI leren kennen. Ik ken de producten en machines al, dat scheelt. En met telefonische afspraken komen we ook een heel eind.”

Digitaliseren

Stephan is vanaf nu het aanspreekpunt voor onze Duitse (nieuwe) klanten. Door zijn kennis van en ervaring met onze machines kent hij al goed alle mogelijkheden op het gebied van verspaningen. Dat helpt hem – en ons – natuurlijk in het contact met klanten! Samen met zijn collega’s gaat Stephan de komende tijd ook aan de slag om de orders en systemen bij AFMI verder te digitaliseren, zodat we niet alleen qua machines en producten maar ook qua processen helemaal klaar zijn voor de toekomst. “Ik heb heel veel zin in deze mooie uitdaging bij AFMI!”

Welkom en veel succes Stephan!

Witmetaal gieten

25 juni 2024

Bij AFMI zijn we specialist in veel verschillende productietechnieken. Witmetaal gieten is daar één van. Maar hoe gaat dat proces in zijn werk? En wat maakt het zo’n specifieke techniek?…

Verder lezen

Metaaltopper Remco

11 januari 2024

Metaaltopper van de maand december is Remco Manders. De foto hierboven is een paar weken geleden gemaakt bij een traditionele draaibank, maar inmiddels is hij bij AFMI Verspanende Industrie al…

Verder lezen