Carrouseldraaien - AFMI

Carrouseldraaien

Carrouseldraaien bij AFMI
Op zoek naar vakmanschap op het gebied van carrouseldraaien en metaalbewerking? Dan ben je bij AFMI aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten. Onze verspaningstechnieken zijn gericht op het leveren van hoogwaardige carrouseldraaien en metaalbewerkingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Vakkennis van hoogwaardige metaalbewerking
Bij AFMI beschikken we over een modern machinepark met geavanceerde draaibanken en CNC-freesmachines. Door onze vakkennis zijn we expert op het gebied van carrouseldraaien. We hebben jarenlang ervaring en werken met de beste materialen om hoogwaardige producten te leveren. Bij ons staat de klantvraag altijd voorop. Of het nu gaat om carrouseldraaien, CNC-draaien en frezen of een andere CNC metaalbewerking… wij leveren het gewenste resultaat

Carrouseldraaien: dé oplossing voor grote en complexe werkstukken
Carrouseldraaien is een speciale vorm van draaien waarbij het product verticaal op een klauwplaat wordt opgespannen. Dit is dus anders dan bij een langsdraaibank, waar dit horizontaal gebeurt. Deze techniek maakt het mogelijk om grote en zware werkstukken te bewerken, omdat het gewicht rust op de klauwplaat. Carrouseldraaien is dus ideaal voor het bewerken van grote werkstukken met een hoge precisie. Onze metaalbewerkingstechniek carrouseldraaien is niet alleen van hoogwaardig kwaliteit, maar ook erg nauwkeurig en snel. We zijn daardoor in staat om complexe geometrieën en vormen te draaien met zeer hoge precisie. Zo kunnen we op maat gemaakte oplossingen leveren die aan de eisen van onze klanten voldoen.

De voordelen van carrouseldraaien
Carrouseldraaien heeft een aantal voordelen, waaronder het bewerken van grote en zware werkstukken met precisie. Daarnaast is er geen ondersteuning van een bril nodig, waardoor het mogelijk is om ook aan de buitenkant van het werkstuk te draaien zonder onderbrekingen.

Meer weten?
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van carrouseldraaien en andere metaalbewerkingstechnieken? Neem dan contact met ons op! Ons team van experts staat klaar om te helpen bij het realiseren van projecten. We bieden maatwerkoplossingen voor elke klant.