CNC metaalbewerking - AFMI

CNC metaalbewerking

CNC metaalbewerking bij AFMI
Bij AFMI zijn we expert in CNC metaalbewerking. We hebben jarenlange ervaring in het bewerken van diverse metalen, waaronder staal, aluminium, RVS en andere non-ferro legeringen. Dankzij onze expertise en geavanceerde technologieƫn in metaalbewerking kunnen wij complexe onderdelen produceren die aan de specifieke eisen en eigenschappen van onze klanten voldoen. Naast onze uitgebreide ervaring in CNC metaalbewerking bieden wij ook compleet gecertificeerd laswerk.

Onderzoeken voor CNC metaalbewerking
We begrijpen dat de kwaliteit van het eindproduct essentieel is, vooral bij CNC metaalbewerking. Daarom voeren we bij AFMI na het bewerken van elk onderdeel de nodige NDO-onderzoeken uit om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de vereiste normen. We bieden verschillende soorten onderzoeken aan, waaronder US-onderzoek, PT-onderzoek, MT-onderzoek en demagnetiseren.

Oppervlaktebehandelingen en hardingen voor duurzaam metaalwerk
Als aanvulling op onze CNC metaalbewerking bieden wij ook oppervlaktebehandelingen en hardingen. Onze oppervlaktebehandelingen omvatten onder meer vacuĆ¼mharden, nitreren, carboneren, anodiseren, chemisch zwarten, verzinken en verchromen. Deze behandelingen zijn van essentieel belang om het oppervlak van het metaal te beschermen en de levensduur van het onderdeel te verlengen.

Kwaliteitscontrole en meetrapportage voor CNC metaalbewerking
Bij AFMI hechten we veel waarde aan kwaliteit. We nemen onze verantwoordelijkheid omtrent CNC metaalbewerking en als leverancier serieus. Daarom voeren we op elk product dat we leveren een kwaliteitscontrole uit met gekalibreerde meetinstrumenten, volgens onze ISO 9001 certificering. Dit maakt het mogelijk om alle maten, draadgaten en passingen te controleren en vast te leggen in een meetrapport. Dit meetrapport sturen we altijd naar de klant om onze kwaliteit te waarborgen.

Maatwerk transport voor veilige CNC levering
Bovendien verzorgen wij graag het transport van uw CNC metaalbewerking naar locatie. Wij begrijpen dat elke klant unieke transportbehoeften heeft en daarom bieden wij een oplossing op maat. We verpakken de eindproducten met speciale verpakkingen of transportkisten indien gewenst. Door de jaren heen hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van betrouwbare transportpartners die ervoor zorgen dat uw CNC metaalbewerking veilig en op tijd op de juiste locatie aankomt.

Meer weten?
Kortom, bij AFMI kun je terecht voor hoogwaardige CNC metaalbewerking. Maar ook voor compleet gecertificeerd laswerk, oppervlaktebehandelingen en hardingen, kwaliteitscontroles, meetrapporten en transport op maat. We staan klaar om je te helpen bij elke stap van het proces.