Metaal Frezen - AFMI

Metaal Frezen

Metaal frezen bij AFMI
Metaal frezen? Bij AFMI zijn we de toonaangevende expert! Onze gepassioneerde vakmensen hebben de kennis en vaardigheden om diverse soorten metalen – zoals staal, aluminium, RVS en non-ferro legeringen – op nauwkeurige wijze te bewerken. Precisie en nauwkeurigheid zijn van essentieel belang bij metaal frezen. We optimaliseren onze processen omtrent metaal frezen en de geavanceerde machines constant. Zo garanderen we de hoogste kwaliteit en de efficiëntie, terwijl we ons strikt houden aan de gestelde kwaliteits- en veiligheidsnormen.

AFMI: jouw partner in het frezen van metalen
Bij AFMI beschikken we over een groot machinepark. Van het frezen van gietstukken tot het maken van producten uit volmateriaal… veel technieken van metaal frezen zijn mogelijk. We frezen de onderdelen conform de gevraagde producttekening en specifieke eisen, met de juiste gereedschappen, machines en onderdelen. Voor de aansturing van onze CNC-freesmachines ondersteunt onze CAD/CAM-afdeling. Zij maken tijdens deze ondersteuning gebruik van het softwarepakket TopSolid. Hierin kiezen we de benodigde freesgereedschappen (incl. verspaningscondities) en stellen we het NC-programma op.

Kwaliteitscontrole metaal frezen
Na het metaal frezen voeren we áltijd een kwaliteitscontrole uit. Zo garanderen we dat we het gewenste resultaat leveren. Bovendien is deze kwaliteitscontrole uit te breiden met een meting op onze 3D-meetmachine. Met deze machine kunnen we ook met uiterste nauwkeurigheid de maatvoering en de vorm- en plaatstoleranties van een product meten.

Maatwerk metaal frezen voor elk project
Onze expertise stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten. Of het nu gaat om kleine of grote projecten; we staan altijd klaar om onze klanten te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor hun projecten omtrent metaal frezen.

Meer weten?
Op zoek naar een partij voor metaal frezen? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze metaalbewerkingsdiensten… dan doen wij de rest!