Metaalbewerking Enschede - AFMI

Metaalbewerking Enschede

Metaalbewerking rondom Enschede
Wij zijn AFMI, een toonaangevend metaalbewerkingsbedrijf in de buurt van Enschede. We bieden een breed scala aan metaalbewerkingsoplossingen, waaronder CNC frezen, CNC draaien, CNC slijpen en meer. Bij AFMI zijn we gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor diverse industrieën. We zijn gevestigd in Hengelo, op slechts enkele minuten afstand van Enschede. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt klanten tot dienst zijn in de regio Enschede en de omliggende gebieden.

Hoogwaardige metaalproductie
Ons metaalbewerkingsbedrijf dichtbij Enschede beschikt over een modern en geavanceerd machinepark dat het voor ons mogelijk maakt om hoogwaardige producten te produceren met de hoogste precisie en kwaliteit. Dankzij onze geavanceerde technologie kunnen wij de meest complexe ontwerpen en producten produceren, die voldoen aan de hoogste eisen van onze klanten. Onze machines worden regelmatig geüpdatet en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze altijd optimaal presteren en de hoogst mogelijke kwaliteit leveren.

Betrouwbare partner voor metaalbewerking in Enschede
We streven er bij AFMI altijd naar om aan de wensen en eisen van onze klanten te voldoen. Wij werken nauw samen met hen om hun behoeften te begrijpen en oplossingen op maat te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Hierdoor hebben wij de reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor het leveren van oplossingen op maat in de metaalbewerkingsindustrie in Enschede en omstreken.

Kennis en technologie gecombineerd
Onze ervaren werknemers hebben uitgebreide kennis en expertise op het gebied van metaalbewerking. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en processen, waardoor wij zeer complexe producten kunnen maken uit hoogwaardige materialen zoals RVS, staal, aluminium of andere non-ferro legeringen. Door onze klantgerichte aanpak en focus op kwaliteit zijn wij de geschikte partner in de metaalbewerking.

Meer weten?
Op zoek naar een partner in de metaalbewerking in de omgeving van Enschede en Twente? Bij AFMI ben je aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.