Metaalbewerking Hengelo - AFMI

Metaalbewerking Hengelo

Metaalbewerking Hengelo
Bij AFMI zijn wij trots op onze jarenlange expertise in metaalbewerking. Als metaalbewerkingsbedrijf in Hengelo zijn we gespecialiseerd in het verspanen van gietstukken en het maken van producten uit hoogwaardig materiaal. Onze specialiteit is het leveren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke wensen van onze klanten. Of het nu gaat om een grote productieopdracht of een kleine serieproductie, wij bieden metaalbewerking die altijd voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Metaalbewerking op maat in Hengelo
Onze expertise in metaalbewerking omvat onder andere het verspanen van gietstukken uit volmateriaal. Wij hebben uitgebreide ervaring in het maken van complexe producten uit hoogwaardige materialen zoals RVS, staal, aluminium of andere non-ferro legeringen. Als metaalbewerkingsbedrijf in Hengelo beschikken wij over een modern en geavanceerd machinepark, waarmee wij aan alle eisen van onze klanten kunnen voldoen.

Efficiënte samenwerking en kwaliteit metaalbewerking
Bij AFMI geloven we als metaalbewerking uit Hengelo in een nauwe samenwerking met onze klanten. We bespreken samen alle wensen en adviseren over de mogelijkheden, zodat we onze klanten zo veel mogelijk kunnen ontzorgen. Ons doel is om altijd binnen budget te leveren en tegelijkertijd de hoogste kwaliteit te garanderen. Als metaalbewerkingsbedrijf uit Hengelo begrijpen we dat een tijdige levering van projecten van groot belang is voor onze klanten. Daarom streven we er altijd naar om onze projecten op tijd af te ronden.

Kwaliteit gegarandeerd
Vanuit Hengelo werken we nauw samen met onze klanten om hun specifieke wensen te begrijpen en zorgen we ervoor dat elk project voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ben je op zoek naar enkelstuks … bij AFMI zijn er veel mogelijkheden in metaalbewerking. 

Meer weten?
Bij AFMI zijn we trots op de expertise en ervaring van onze vakmensen. We blijven ons inzetten om onze klanten de best mogelijke service te bieden en de mooiste producten te realiseren. Allemaal vanuit ons metaalbewerkingsbedrijf in Hengelo. Op zoek naar een partner in de metaalbewerking? Neem contact met ons op.