Metaalbewerkingsbedrijf - AFMI

Metaalbewerkingsbedrijf

Metaalbewerkingsbedrijf AFMI
Als metaalbewerkingsbedrijf hebben wij jarenlange ervaring in het bewerken van diverse metalen, waaronder staal, aluminium, RVS en non-ferro legeringen. We kunnen complexe producten uit hoogwaardige materialen verspanen. Dankzij ons brede aanbod aan machines en gereedschappen voor CNC metaalbewerking kunnen we aan de vraag van onze klant voldoen. Onze CNC machines worden bediend door vakmensen die elk onderdeel tot in de kleinste details nauwkeurig bewerken.

Hoogwaardige metaalbewerking
Naast onze uitgebreide ervaring in metaalbewerking bieden we bij AFMI ook andere hoogwaardige diensten aan, waaronder gecertificeerd laswerk. We weten dat de kwaliteit van een eindproduct essentieel is. Daarom voeren we als metaalbewerkingsbedrijf na het bewerken van elk onderdeel de nodige NDO-onderzoeken uit om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de vereiste normen. Als metaalbewerkingsbedrijf bieden we verschillende soorten onderzoeken aan, waaronder US-onderzoek, PT-onderzoek, MT-onderzoek en demagnetiseren. Bij AFMI begrijpen we het belang van oppervlaktebehandelingen en hardingen om de levensduur van het onderdeel te verlengen.

Kwaliteitscontrole met meetrapporten
Bij AFMI nemen we onze verantwoordelijkheid als leverancier serieus en hechten we veel waarde aan kwaliteit. Daarom voeren we op elk product een kwaliteitscontrole uit met gekalibreerde meetinstrumenten. Op die manier kunnen we alle maten, draadgaten en passingen controleren en vastleggen in een meetrapport. Dit meetrapport sturen we altijd naar de klant om onze kwaliteit als metaalbewerkingsbedrijf te waarborgen.

Maatwerk transport voor veilige metaal levering
Als aanvulling op onze diensten als metaalbewerkingsbedrijf bieden wij ook transport op maat. We begrijpen dat elke klant unieke transport behoeften heeft en daarom bieden wij oplossingen op maat aan, inclusief speciale verpakkingen of transportkisten indien gewenst. We hebben door de jaren heen als metaalbewerkingsbedrijf een uitgebreid netwerk opgebouwd van betrouwbare transportpartners die ervoor zorgen dat uw onderdelen veilig en op tijd op de juiste locatie aankomen.

Meer weten?
Dus ben jij op zoek naar een hoogwaardig metaalbewerkingsbedrijf? Dan ben je bij AFMI aan het juiste adres. Neem contact met ons op en we vertellen je alles over onze mogelijkheden.