Spiebaan steken - AFMI

Spiebaan steken

Spiebaan steken bij AFMI
Bij AFMI zijn wij experts op het gebied van spiebaan steken. Onze op maat gemaakte oplossingen stemmen we af op jouw specifieke behoefte. Wij hebben de kennis en expertise om aan jouw wensen te voldoen. Bij AFMI kun je rekenen op de beste kwaliteit spiebaan steken die beschikbaar is in de metaalbewerkingsindustrie.

Vakmensen in spiebaan steken
Ons moderne machinepark is uitgerust met geavanceerde apparatuur voor het uitvoeren van spiebaan steken. Onze vakmensen zijn experts op het gebied van metaalbewerking en hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van spiebaan steken en andere metaalbewerkingstechnieken. We werken met de beste materialen om hoogwaardige producten te leveren. Bij AFMI staat de klant altijd centraal en werken we nauw samen om de gewenste producten te realiseren. Onze medewerkers zijn in staat om elk project met de grootste zorg en aandacht te behandelen. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze techniek wat betreft spiebaan steken te verbeteren en verder te ontwikkelen. Juist in een branche als de onze is dat heel belangrijk!

Proces van spiebaan steken
Het proces van het aanbrengen van een spiebaan in een werkstuk wordt spiebaan steken genoemd en is een veelgebruikte techniek in de metaalbewerking. Tijdens het spiebaan steken beweegt een steekmes op een steekmachine op en neer, waarbij het zich na elke cyclus een beetje verder verplaatst in de richting van het product. Telkens wanneer het mes naar beneden beweegt, wordt er een dunne laag materiaal weggesneden in de vorm van een spaan. Dit proces wordt herhaald totdat de gewenste diepte van de spiebaan is bereikt.

Meer weten?
Wil je jouw project omtrent spiebaan steken naar een hoger niveau tillen? Wij vertellen je graag meer over onze diensten en mogelijkheden. Neem contact met ons op… dan regelen wij de rest!