Witmetaal gieten - AFMI

Witmetaal gieten

Witmetaal gieten bij AFMI
Als metaalbewerkingsbedrijf zijn we gespecialiseerd in het proces van witmetaal gieten. Al eeuwenlang wordt deze ambachtelijke techniek gebruikt voor het vervaardigen van diverse objecten. Precisie en vakmanschap vinden we zeer belangrijk. Bovendien werken we met hoogwaardige materialen en gereedschappen om het proces van witmetaal gieten zo optimaal mogelijk uit te voeren.

Hoogwaardige kwaliteit bij het proces van witmetaal gieten
Het proces van witmetaal gieten is een complex proces dat veel expertise en vakkennis vraagt. Daarom werken wij met veel zorg en aandacht aan een project en zorgen we dat de temperatuur van het metaal op het juiste niveau blijft. Zo stolt het niet te snel en ontstaan er geen luchtbelletjes in het gegoten object. Bij AFMI kun je rekenen op hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service bij het proces van witmetaal gieten.

Ambachtelijke techniek
Het proces van witmetaal gieten is een ambachtelijke techniek die veel ervaring vereist. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak en advies op maat bij elk project dat we aangaan voor het proces van witmetaal gieten. Met als doel om een optimaal eindresultaat te realiseren voor onze klant.

Witmetaal gieten met vakmanschap door AFMI
AFMI biedt naast frezen, draaien en slijpen ook de mogelijkheid om witmetaal te gieten en gloeien. Hierdoor kunnen we complete witmetaal lagers produceren, die cruciaal zijn voor rotating equipment. Witmetaal is een legering van tin, lood en antimoon en heeft uitstekende smeereigenschappen en belastbaarheid. Het productieproces van witmetaal lagers is complex, maar bij AFMI hebben we de kennis om op maat gemaakte lagers te produceren voor klanten in verschillende sectoren.

Meer weten?
We staan klaar om jouw project tot een succes te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden van witmetaal gieten? Neem contact op!